نکات سخنرانی آیلتس
بسیاری از نامزد های آزمون آیلتس این بخش را سخت ترین بخش آزمون آیلتس می دانند اما در حقیقت بخش سخنرانی آیلتس ساده ترین بخش آیلتس برای بهبود نمره شما است.ممکن است فکر کنید که چگونه این بخش آسان می شود؟مصاحبه ها سخت است و من زمان کافی برای پیدا کردن جواب خوب ندارم واسترس و نگرانی هم دارم…
این درست است که مصاحبه های گفتاری خود به خودی است اما همه داوطلبان نگران هستند و زمان کافی برای برنامه ریزی پاسخ های خود ندارند و این نکات را آزمونگر نیز می داند بنابراین از شما نمی خواهند که مانند یک سخنران صحبت کنید یا پاسخ های بسیار منطقی و ساختاری بدهید بلکه شما فقط در حد توانایی خود صحبت خواهید کرد.
-بدون تردید و صریح صحبت کنید.
-از واژگان و لغات بیشتری استفاده کنید.
-از نکات دستور زبان به درستی استفاده کنید.
-در تلفظ صحیح کلمات دقت کنید.
چند نکته برای گرفتن نمره ۸ در آزمون آیلتس که شما با پیروی از این دستورالعمل ها و قواعدی که در بالا گفته شد می توانید به راحتی نمره مناسبی بدست آورید.
-در هنگام سخنرانی مسلط باشید:
مسلط و آزاد باشید.به صورت روتین و خود به خود صحبت کنید این کار باعث می شود امتیاز بیشتری بگیرید .با استفاده درست و هوشمندانه از لغات و واژگان نگرانی خود را از ین ببرید.مهم ترین نکته این است که صریح و واضح صحبت کنید اما خیلی سریع صحبت نکنید و دستور زبان ها و نکات گرامری را فراموش نکنید.شما باید بین کلامتان تعادل سالم ایجاد کنید یعنی به موقع مکث کنید و هرجایی که لازم بود تن صدایتان را تغییر دهید.
-تمرین کنید که به سوالات نمونه پاسخ دهید:
به طور معمول شما در مورد موضوعات روزمره مانند کار,تحصیل ,ورزش , خانواده و…صحبت خواهید کرد بنلبراین قبل از شروع آزمون اصلی سوالاتی را برای خودتان مطرح کنید و به آن ها پاسخ دهید و متوجه خواهید شد که چقدر برایتان آسان تر می شود .شما فقط نیلز دارید که واژگان بیشتری یاد بگیرید و این را درک کنید که چه پاسخی بدهید.
در صورت نیاز سوالی را که مشکل دارید دوباره بپرسید و از انجام این کار خجالت نکشید.
-عاطفی باشید:
در هنگام سخنرانی احساسی باشید.در بیان کلمات همانگونه که به زبان مادری صحبت می کنید و تن صدایتان عوض می شود در اینجا نیز آنگونه باشد و هر جا که باید حسی در جملات شما باشد آن را با احساس بیان کنید که آزمونگر نیز تحت تاثیر قرار بگیرد.
-سخنرانی خود را گسترش بدهید:
هنگامی که آزمونگر از شما سوالی می پرسد سعی کنید برای پاسخ دادن بیش از یک جمله استفاده کنید و خیلی جواب کوتاه و مختصر ندهید و جواب هایتان مستقیم و صریح باشد.
-هماهنگ باشید:
برای جمله سازی از لغات و عبارات مرتبط با هم استفاده کنید نه کلماتی که به موضوع مربوط نمیشود و فقط برای ساختن جمله از آن استفاده می شود هر چه جملات شما کامل تر باشد تاثیر بیشتری خواهد داشت.
-به خودتان برای فکر کردن زمان دهید:
اگر شما مطمئن نیستید که چگونه به این سوال پاسخ دهید می توانید با استفاده از این نکته کمی وقت بیشتری صرف کنید,اول از همه می توانیید بگویید “این یک سوال پیچیده است …””من هرگز در مورد آن پیش از این فکر نکرده بودم…:,”یا اینکه این یک سوال جالب است ..: به این ترتیب زمان بیشتری را برای برنامه ریزی پاسخ خود خواهید داشت.
-اشتباه کردید!نترسید:
اگر اشتباه کردید نترسید ,سعی کنید تمرکزتان را از دست ندهید و آرام باشید اگر نمی توانید پس فقط ادامه دهید نمی شود چند امتیاز را از دست داد پس خونسردی خودتان را هنگام اشتباه کردن حفظ کنید.
-در برخورد اول خوب جلوه کنید:
خوب و مستقیم نگاه کنید (هنگام سخنرانی به چشمان آزمونگر نگاه کنید نه به این طرف و آن طرف ).لباس مناسب بپوشید و بوی خوبی بدهید شاید خیلی مهم نباشد اما در برخورد اول خوب و آراسته ظاهر شدن نشان دهنده اراده قوی شما خواه بود .
-پاسخ هارا از قبل آماده نکنید:
آزمونگر متوجه خواهد شد که پاسخی که شما می دهید به طور آزادانه بیان می کنید یا ان را از قبل در ذهن داشتید پس بهتر است که جواب ها را حفظ نکنید و یاد بگیرید که همان لحظه با کلمات و عبارات بیشتر و جدید تر جمله بسازید.