

رایتینگ آزمون آیلتس
رایتینگ سومین مهارت از آزمون آیلتس است که مهارت نوشتاری زبان آموز و کاندید را مورد سنجش و ارزیابی قرار میدهند. قسمت رایتینگ آزمون آیلتس شامل دو تسک برای انجام دادن است که تسک اول در آزمون رایتینگ جنرال یک نامه و در آزمون آکادمیک شامل یک نمودار و گراف میباشد. تسک دوم در هر دو نوع از آزمون موضوعی برای نوشتن یک مقاله است. در کل به این قسمت از آزمون آیلتس ۶۰ دقیقه زمان اختصاص داده شده.
تسک اول به طور تقریبی حدود ۲۰ دقیقه زمان خواهد برد و از کاندید خواسته می شود تا حداقل در حدود ۱۵۰ کلمه بنویسند. و تسک دوم تقریبا به مدت ۴۰ دقیقه زمان می برد و نوشتن حداقل ۲۵۰ کلمه برای آن الزامی است.
برای تسک اول در آزمون رایتینگ آکادمیک, شما اطلاعاتی را که در یک نمودار (گراف , دیاگرام) و یا یک متن کوتاه ارائه شده است, شرح می دهید و یا توصیف می کنید. این توصیف و یا تشریح اغلب در قالب یک گزارش ارائه داده می شود. ممکن است لازم باشد که شما یک سری از داده ها و یا اطلاعات را با هم مقایسه کرده و یا از آن ها برای پشتیبانی از متن داده شده استفاده کنید. به طور متناوب, ممکن است که از شما خواسته شود تا مرحله های یک روند, یک موضوع را توصیف کنید و یا چگونگی عملکرد و نحوه استفاده از آن را توضیح دهید.
برای تسک دوم, از شما خواسته می شود تا یک مقاله و یا گزارش به طور رسمی بنویسید که ممکن است شما در این مقاله یک راه حل برای یک مشکل پیشنهاد کنید, یک نظر ارائه دهید و آن را به اثبات برسانید, اطلاعات داده شده در سوال و تسک مورد نظر را مقایسه کنید, و یا یک بحث و مذاکره را به چالش بکشانید و بسنجید.
در هر دو تسک آزمون رایتینگ شما باید به سبک رسمی و آکادمیک, متناسب با سوالات تکالیف آن بنویسید. همچنین شما بر اساس طرز سازمان دهی و پاراگراف بندی ایده نوشته های خود, و نحوه پاسخ دهی کلی به تسک مورد نظر نمره کسب خواهید کرد.
سوالات تسک ها از شما هیچ گونه دانش و یا اطلاعاتی در زمینه خاص و یا ویژه ای نمی خواهد.
بسیاری از آزمون دهندگان آزمون آیلتس زمان زیادی را صرف تمرین کردن برای نوشتن مقالات درجه یک میکنند. آنها برای دستیابی به نمره دلخواه, مقالاتشان را با لغات و واژه هایی سخت که کمتر استفاده میشود پر می کنند, و یا از دستورزبان های پیچیده استفاده می کنند و کلمات زیادی می نویسند. اما برای ارائه یک نوشته خوب و ایده عآل, نیازی به این کارها نیست. نوشته های ساده تر و بسیار زیادی هم بودند که نمره ۸ و یا حتی بالاتر از آن را کسب کردند. همچنین شما به هیچ دانش خاصی برای نوشتن یک مقاله احتیاج ندارید, زیرا مسئولان ارزیابی نوشته شما را ارزیابی میکنند, نه افکار شما را. حتی اگر نوشته شما ساده باشد اما به درستی افکار و نظرات خود را بیان کرده و پاراگراف بندی کرده بوده باشید و همچنین از ساختارهای گرامری و دستورزبان مناسب و به جا استفاده کرده باشید, می توانید نمره ی بیشتری به نسبت از نوشتن یک مقاله ی پیچیده و سخت به دست آورید.
به طور کلی, نکاتی وجود دارد که با رعایت آن ها در نوشته های خود میتوانید بهترین نمره را در قسمت رایتینگ آزمون آیلتس به دست آورید. اول از همه, به نکته ای که باید قبل از شروع نوشتن به آن توجه کنید, این است که ابتدا سوال تسک را با دقت بخوانید تا بدانید در تسک مورد نظر از شما چه چیزی می خواهد و سپس این نکات را رعایت کنید :
- درست و با دقت بنویسید.
- نوشته خود را یک بار بررسی کرده و بخوانید.
- واضح و خوانا بنویسید.
- درباره موضوعی که میدانید و بیشتر اطلاعات دارید بنویسید.
- از ساختار جملات گرامری صحیح در نوشته خود استفاده کنید.
- زیاد و بیش از آن حدی که در تسک مورد نظر از شما خواسته شده ننویسید.
- یک سبک نوشتاری برای خود انتخاب کنید.
- از کپی کردن و یا الگو برداری های حفظی بپرهیزید.
- از موضوع خارج و یا دور نشوید.
- به املای صحیح کلمات خود توجه کنید و درست بنویسید.
یک استاد و یا مدرس زبان آیلتس می تواند به شما کمک کند تا اشتباهات خود را که به دلیل نداشتن اطلاعات کافی از آزمون و مهارت های آن است بر طرف کنید. آنها به شما کمک خواهند کرد تا از نحوه چگونگی رو به رو شدن با سوالات و یا تسک هایی که در آزمون وجود دارد و پاسخ دهی درست و صحیح به آنها, اطلاعات بیشتری کسب کنید. همچنین با توجه به نقاط قوت و ضعف شما استراتژی ها و نکاتی کلیدی کاربردی آموزش خواهند داد که شما را با اعتماد به نفس بیشتر برای شرکت در آزمون آماده میسازند. امروز ما در سرتاسر جهان و در اطراف خود مراکز و دروه های آموزشی زیادی داریم که شما میتوانید با گذراندن دوره های آن از راهنمایی و مشاوره های این اساتید بهره مند شوید و همچنین اطلاعات بیشتری از نحوه ی چگونگی رو به رو شدن با سوالات آزمون آیلتس کسب کنید.